AnasayfaKarayolu Taşımacılığı

Karayolu Taşımacılığı

7/24 Hızlı ve Güvenle Taşıyoruz…

Karayolu nakliye alanındaki tüm hizmetlerde bize olan güveniniz için teşekkür ederiz.

Lojistik ve Uluslararası karayolu taşımacılığında teknolojik gelişmelere paralel çözüm odaklı yaklaşımımız, uzman kadromuz, etkin çözümlerimiz, çalışma prensiplerimiz, operasyon deneyimimiz ve sınırsız desteğimizle her zaman siz değerli müşterilerimizin yanındayız.

Daha hızlı ve güvenilir hizmet verme çabasıyla Eraksons Lojistik İthalat ve ihracat eşyalarının taşınmasında güçlü ve güvenilir uzman kadrosu ile hizmetinizdedir.

Dünyadaki karayolu lojistik firmaları arasında ayrıcalıklı yerimizi almak üzere emin adımlarla yürürken, müşterilerimizin de bizimle birlikte büyümesine ve güçlenmesine destek olmak en büyük motivasyonumuzdur.

Ayrıca, Karayolu Nakliye alanındaki tüm hizmetlerde bize olan güveniniz için teşekkür ederiz.

Karayolu Taşımacılığında Sunduğumuz Hizmetlerimiz ;

Komple Servis
Proje Yüklemeleri
Türkiyeden Direkt Servis

Uydu takibini mümkün kılan gelişmiş teknoloji donanımlı araçlar ile Avrupa ve Türkiye Cumhuriyeti ithalat-ihracat ful her türlü yük taşımacılığı tarafımızca gerçekleştirilip kapıdan kapıya hizmet sunmaktayız.

Gabari dışı ağır hacimli yükleriniz, profesyonel ekibimizle birlikte en ince detayına kadar planlayarak ve tüm operasyonu kusursuz şekilde yöneterek, en güvenli şekilde istenilen noktaya ulaştırıyoruz.

Ekibimiz tüm tedbirleri alarak projeyi planlar ve uluslararası standartlara uygun, özenli ve dikkatli bir yaklaşımla süreç yönetimini gerçekleştirerek sorunsuz biçimde ürünlerinizi teslim noktasına kadar ulaştırır.